WSZYSTKIE EKSPRESY DO KAWY KUPISZ NA STAŁE RATY 20x0%

Ponad 90 lat innowacji, tradycji, jakości i wzornictwa.
 
Od 1931 roku szwajcarska marka JURA jest synonimem najwyższej jakości, pionierskich innowacji, pierwszorzędnego wzornictwa i zrównoważonego rozwoju.
 
JURA jako globalny lider innowacji w zakresie automatycznych ekspresów do kawy za podstawowe wartości stawia precyzję, trwałość oraz jakość obsługi klienta ‑ na każdym etapie eksploatacji urządzenia, od rekomendacji właściwego urządzenia po pełną obsługę gwarancyjną i pogwarancyjną.
KAWA - WEDŁUG RODZAJU

Innowacyjność, precyzja, jakość, niezawodność, zrównoważony rozwój i serwis są wpisane w tradycję działalności firmy JURA. To szwajcarskie przedsiębiorstwo jest jedyną firmą na świecie, której przedmiotem działalności są wyłącznie automatyczne ekspresy do kawy klasy Premium.

EKSPRESY AUTOMATYCZNE
- DOMOWE

Innowacyjność, precyzja, jakość, niezawodność, zrównoważony rozwój i serwis są wpisane w tradycję działalności firmy JURA. To szwajcarskie przedsiębiorstwo jest jedyną firmą na świecie, której przedmiotem działalności są wyłącznie automatyczne ekspresy do kawy klasy Premium.

PRZEZNACZENIE

Innowacyjność, precyzja, jakość, niezawodność, zrównoważony rozwój i serwis są wpisane w tradycję działalności firmy JURA. To szwajcarskie przedsiębiorstwo jest jedyną firmą na świecie, której przedmiotem działalności są wyłącznie automatyczne ekspresy do kawy klasy Premium.

Światowa nowość: Rewolucyjny ekspres Z10 z Inteligentnym młynkiem P.R.G. do przyrządzania specjałów kawowych na gorąco i na zimno

Dzieło szwajcarskiej sztuki inżynierskiej – nowy ekspres Z10 – podwaja liczbę oferowanych specjałów kawowych. Za naciśnięciem jednego przycisku przyrządzi całą gamę gorących produktów od intensywnego espresso do modnego flat white. Ponadto, dzięki możliwości przygotowania specjałów typu Cold Brew otwiera cały równoległy świat dla smakoszy kawy. Jest to możliwe dzięki Inteligentnemu młynkowi P.R.G. (Product Recognising Grinder), który elektronicznie dostosowuje stopień zmielenia kawy do wybranego specjału kawowego.